M&M Kodinturva Oy on ollut Maponin palveluun oikein tyytyväinen!

Pääsin tapaamaan M&M Kodinturva Oy:n yhden omistajista, Miikka Kurvisen, jo kevään alussa ensimmäisen kerran. Silloin sain Maponin vierailijana mahdollisuuden osallistua vierailijana erääseen B2B- tapahtumaan ja pääsin näkemään yrityksien keskinäistä markkinointia ja yhteistyötä lähempää. Tapahtumassa vaihdoimmekin Miikan kanssa pari sanaa, josko pääsisin häntä hieman haastattelemaan.

Mapon Golf Roadshow’n käynnistyttyä osallistuimme Maponin promopisteellä Naantalin venemessuille. Työpäivän lomassa ehdin hieman kierrellä ja huomasin M&M Kodinturvan pisteen ihan omamme lähettyvillä. Tuumasta toimeen: ehdotin Miikalle, että tekisimme haastattelun päivän päätteeksi! Ja niinhän me teimme.

Miikka Kurvinen on siis yksi M&M Kodinturva Oy:n omistajista. M&M Kodinturva myy, asentaa ja huoltaa hälytysjärjestelmiä. Yritys on ollut pystyssä vuodesta 2014 lähtien. Yrityksen ovat perustaneet turkulaiset Miikka Kurvinen ja Miika Nordblad. Tällä hetkellä yrityksessä työntekijöitä on seitsemän. Tiivis ja nuorekas työporukka on sekä työntekijöiden että asiakkaiden mieleen. “Hyvän ja asiantuntevan tiimin löytäminen on erityisen tärkeää”, Kurvinen painottaa. Haastattelujemme lomassa myös eräs yrityksen työntekijä kertoi, että hän arvostaa työpaikassaan erityisesti samanhenkistä ja nuorekasta työporukkaansa.

M&M Kodinturva haluaa taata asiakkaalleen turvallisen, reilun ja yksilöllisen palvelun. Yrityksen toiminta on hyvin ihmisläheistä. Asiakkaille puhutaan selkeää kieltä niin, että he varmasti ymmärtävät ja jokaisen asiakkaan erityistoiveet otetaan huomioon. M&M Kodinturva tarjoaa henkilökohtaista palvelua jokaiselle, koti- ja yrityskohtaisesti. Miikka korostaa kehittymisen tärkeyttä turva-alalla. M&M Kodinturva haluaa kehittää toimintaansa jatkuvasti. Paikalleen pysähtyminen ei ole vaihtoehto. Uteliaisuus ja uskallus hypätä uusiin juttuihin mukaan on kaiken A ja O. Uudenlaisista toimintatavoista ja uskalluksesta voi olla hyvinkin paljon hyötyä. Turva-alan kehittyessä helppokäyttöisyyden ja automaation painoarvo on kasvanut entisestään. Myös digitaalisuus on lisääntynyt alalla viime vuosina hurjasti ja sitä pyritään hyödyntämään tulevaisuudessakin.

Neljä vuotta yrittäjänä toimineen Miikan tärkein neuvo nuorelle työelämään astuvalle on se, että on oltava oma-aloitteinen. Oma-aloitteisuus puuttuu monilta nuorilta nykypäivänä. On tärkeää oppia itse kokeilemaan ja löytämään ratkaisuja. Mieluummin miettii itse hetken, ennen kuin kysyy valmista ratkaisua toiselta. Yrittäjyyteen pyrkivän taas on muistettava seuraavat: täytyy uskaltaa olla utelias ja olla valmis uhraamaan yritykselle paljon. Varsinkin yrityksen ensivuosina, se vaatii paljon aikaa ja panosta. Yrittäjältä on löydyttävä rohkeutta, intohimoa ja pitkää pinnaa.

M&M Kodinturvalla on ollut Maponin paikantimet käytössä kaikissa yrityksen autoissa. Tärkeimpänä Maponin ominaisuutena Miikan yritykselle on automaattinen ajopäiväkirja. Kun moni ihminen ajaa samaa autoa, niin koko ajan pysytään kärryillä missä auto on ajanut ja milloin. “Ei tarvitse huolehtia muistiko edellinen ajaja tai kenties itse merkitä kirjallisesti ajot päiväkirjaan, koska ne tallentuvat Maponilla automaattisesti”, Miikka muistelee ja harmittelee, ettei palvelu ole ollut käytössä jo ihan alusta asti. M&M Kodinturvalle reaaliaikainen autojen seuranta on tärkeää. Maponilla voidaan lähettää käskyt suoraan työntekijöille seuraavaan paikkaan menosta. Kun nähdään missä ajoneuvot liikkuvat, voidaan suunnitella vaikkapa huoltomiehen reitit kilometrejä ja aikaa säästäen. “Maponin mobiilisovellus on todella kätevä. Oma kännykkä on aina mukana ja sillä voidaan nopeasti työn lomassa tsekata, missä autot kulkee, ja lähettää ohjeita työntekijöille reaaliajassa”, Miikka tiivistää. M&M Kodinturva valitsi Maponin palvelun, koska hinta oli todella kilpailukykyinen. Yhteistyö Maponin kanssa on sujunut mutkitta ja asiat on aina hoidettu ajallaan. Yksinkertaisesti: Mapon säästää aikaa, vaivaa ja energiaa.

Leave a Reply