Hvordan måler og forbedrer du flåde effektiviteten i din virksomhed?

mapon fleet efficiency solution

Når din virksomhed vokser, vokser din flåde med den. Til sidst bliver det noget af en udfordring at styre den og sikre et højt effektivitetsniveau. Jo flere køretøjer du har, jo sværere er det at forstå, om det er nok, for meget eller for lidt. Det er et problem, som mange private virksomheder og statslige organisationer står over for i dag, så hos Mapon har vi skabt en helt ny løsning til flåde effektivitet, der hjælper dig med at beslutte, hvilke ændringer din flåde har brug for for at forbedre dens samlede ydeevne. Når alt kommer til alt, vil du så analysere det hele selv eller hellere stole på et praktisk system?
Continue reading “Hvordan måler og forbedrer du flåde effektiviteten i din virksomhed?”

Bertschi AG forbedrer chaufførtræning og synlighed i forsyningskæden ved hjælp af Mapons løsninger

bertschi ag uses mapon fleet management solutions

Transport- og logistikvirksomheder over hele verden gør en stor indsats for at gøre deres flåder mere sikre og effektive samt for at øge synligheden i forsyningskæden. Vi ser, at flere og flere virksomheder vælger at bruge flådestyringsløsninger til at forbedre både flådens sikkerhed og den interne drift generelt. Her er, hvordan vores flådestyrings platform har hjulpet Baertschi AF – den europæiske markedsleder inden for intermodal kemikalietransport – til at opretholde deres motto Stop at risk stærk.

Continue reading “Bertschi AG forbedrer chaufførtræning og synlighed i forsyningskæden ved hjælp af Mapons løsninger”

Hvordan kontrollerer man effektivt brændstofforbruget i flåden?

Brændstofkontrol er et af de vigtigste spørgsmål for enhver transportvirksomhed, da brændstof udgør en stor del af flådens vedligeholdelsesudgifter. Brug af højkvalitets software og hardware er afgørende for at få nøjagtige brændstofforbrug data og være i stand til at træffe informerede flådestyringsbeslutninger, derfor har vi skrevet dette indlæg for at forklare, hvilket udstyr der kan bruges til at spore brændstofforbrug, og hvorfor du skal vælge en eller en anden.

Continue reading “Hvordan kontrollerer man effektivt brændstofforbruget i flåden?”