Drijvende krachten voor telematica in 2022

Sinds een paar jaar delen we onze inzichten over wat we denken dat het volgende jaar ons zal brengen. En het is niet zozeer gissen: eerder een stap terug doen om naar het grote geheel te kijken van wat er gebeurt. We zijn blij om te ervaren dat onze gedachtegang in de buurt is gekomen van waar we nu staan en met die positieve noot delen we hoe we de telematicasector in 2022 zien evolueren!

Continue reading “Drijvende krachten voor telematica in 2022”

Elementos impulsores de la telemática en 2022

Llevamos un par de años compartiendo nuestras ideas sobre la dirección que creemos que adoptará el próximo año. Y en realidad no se trata de adivinar, sino de dar un paso atrás para ver el panorama general de lo que está ocurriendo. Nos complace ver que nuestra línea de pensamiento se ha aproximado al lugar en el que nos encontramos hoy y, sobre esta nota positiva, queremos compartir cómo vemos el desarrollo del sector telemático en 2022.

Continue reading “Elementos impulsores de la telemática en 2022”

Driving forces for telematics in 2022

For a couple of years now we’ve shared our insights into where we believe the next year will take us. And it’s not really guessing as much as taking a step back to look at the big picture of what’s happening. We’re happy to see our train of thought has come close to where we are today and on that positive note – share how we see the telematics sector unravelling in 2022!

Continue reading “Driving forces for telematics in 2022”

Maponilla on aloittanut uusi edustaja!

Mapon kasvaa ja sen myötä yhteistyökumppanitkin lisääntyvät. Vuoden 2021 loppupuolelta lähtien Mapon Suomen toiminnassa on mukana uusi edustaja – Sami Simpanen! Sami aloittaa Mapon myyntityöt Kuopion suunnalla. 

“Olemme kasvaneet Suomessa jo vuosia ja tähtäämme voimakkaaseen kasvuun myös tulevaisuudessa. Meidän toimintamme ytimessä on ja tulee aina olemaan palvelu ja ihminen. Sami sopii erinomaisesti meidän joukkoomme ja uskon, että pystymme yhdessä kehittymään ja kasvamaan entisestään!”, kommentoi Jani Asunmaa Maponilta.

Sami Simpanen toimii Mapon edustajana Itä-Suomen alueella

Sami on ihmisenä kunnianhimoinen ja yrittäjäluonteinen. Hänellä on aina työn suhteen tavoitteita, ja hän pitää myyntityössä erityisesti siitä, että pääsee myymään oikeasti hyviä tuotteita ja siten tuottamaan asiakkaille lisäarvoa.

Sami on kotoisin Pohjois-Savosta ja vaikuttaa nykyään Kuopion suunnalla. Hän on entinen lentopalloharrastaja, mutta crossfit ja padel ovat uusimpia tulokkaita harrastusten joukossa. Myös maastopyöräilyssä on kertynyt yli tuhat ajettua kilometriä tänä vuonna.

Alunperin Sami on taustaltaan konetekniikan insinööri. Kymmenen työvuoden jälkeen insinöörinä hän ajautui hieman vahingossa myyntialalle. Tältä alalta Samilla on kokemusta yli kymmenen vuotta. Tämän vuoden alkupuolella hän alkoi toden teolla pohtia myös yrittäjyyttä. Silloin oman yrityksen perustaminen oli kuitenkin vasta ajatuksen tasolla. Kesän yli pohdittuaan ja kypsyteltyään ajatusta Sami perusti oman yrityksen ja tekee nyt Mapon myyntityötä sen kautta.

Maponin toimiala oli Samille tuttu jo ennestään, sillä nelipyöräiset ovat aina olleet miehen mielenkiinnon kohde. Alat, joilla ollaan paljon tekemisissä erilaisten ajoneuvojen kanssa kiinnostavat. Tuttavia ja kontakteja löytyy jo ennestään mm. kuljetus- ja maarakennusfirmojen tiimoilta.

Yhteistyössä kohti menestyksekästä vuotta 2022

Samin kiinnostus Maponia kohtaan syttyi yhteisen tuttavan kautta. Alkusyksyn Sami käytti keskittyen oman yritystoimintansa pyörittämiseen ja Mapon palveluun tutustuen ja perehtyen. Nyt rattaat on saatu hyvin pyörimään.

“Yllätyksenä tuli se, että miten hyvä tämä Maponin järjestelmä oikeasti on. Se on kehittynyt paljon viime vuosien aikana ja sen huomaa”, Sami kertoo. Maponin palvelu on siis Samille mieleinen ja sitä on mukava lähteä myymään. Sami odottaa innolla tulevaa yhteistyötä.

“Eniten odotan sitä, että yhteistyö lähtee luontevasti rullaamaan ja, että saadaan hyviä ja merkityksellisiä asiakassuhteita luotua. Toivon tietysti tämän tuovan menestystä niin Maponille kuin minullekin. On mahtavaa päästä myymään tuotetta, joka on niin monipuolinen ja kaikilla mittareilla kilpailukykyinen”, Sami tiivistää.

“Sami on tehnyt meihin vaikutuksen ammattimaisuuden lisäksi rehellisyydellään ja avoimuudellaan, mitkä sopivat Maponin arvoihin. Vaikka meillä tuote onkin huippukunnossa, ihmiset tässä kuitenkin eniten ratkaisevat. Lisäksi meillä on varmasti kokeneelta kaverilta myös paljon opittavaa”, kommentoi Toni Pulliainen Maponilta.

Nodokļu atvieglojumi vieglā transporta izmantošanai uzņēmumā

Vai zināji, ka vieglās automašīnas, ko uzņēmums izmanto ikdienas darba veikšanai, var tikt atbrīvotas no uzņēmumu vieglo transportlīdzekļu nodokļa maksas? Tā apmērs, atkarībā no transportlīdzekļa dzinēja veida un motora tilpuma, var būt no 10 līdz 82 EUR/mēnesī, un gada griezumā – līdz pat 984 eiro par katru automašīnu. Par to, kas nepieciešams, lai kvalificētos nodokļa atvieglojumam, lasi tālāk rakstā!

Continue reading “Nodokļu atvieglojumi vieglā transporta izmantošanai uzņēmumā”