Easy user access rights management for medium-sized and large businesses

In companies, where many employees have access to Mapon system, it’s common to differentiate access rights to certain information and sections. It’s a complicated and time-consuming routine for many account administrators who need to adjust access rights for every user individually. To reduce the effort, we improved the processes of creating access rights groups for users. Continue reading “Easy user access rights management for medium-sized and large businesses”

Ērta lietotāju pieejas tiesību grupu pārvaldība vidējiem un lieliem uzņēmumiem

Uzņēmumos, kuros lielam skaitam darbinieku ir pieeja Mapon sistēmai, lietotājiem visbiežāk ir atšķirīgas tiesības piekļūt konkrētai informācijai un sistēmas sadaļām. Šāda situācija nav retums un ievērojami sarežģī un paildzina uzņēmuma konta administratora darbu, kas tiek ieguldīts profila tiesību pielāgošanai katram darbiniekam atsevišķi. Lai atvieglotu šos procesus uzņēmumu kontu pārvaldītājiem, esam izstrādājuši uzlabotu lietotāju pieejas tiesību grupu risinājumu.  Continue reading “Ērta lietotāju pieejas tiesību grupu pārvaldība vidējiem un lieliem uzņēmumiem”

Eenvoudig beheer van gebruikersrechten voor middelgrote en grote bedrijven

In bedrijven, waar veel werknemers toegang hebben tot het Mapon systeem, is het gebruikelijk om toegangsrechten tot bepaalde informatie en secties te differentiëren. Het is een ingewikkelde en tijdrovende routine voor veel accountbeheerders die de toegangsrechten voor elke gebruiker afzonderlijk moeten aanpassen. Om de inspanningen te verminderen, hebben we de processen voor het aanmaken van toegangsrechten groepen voor gebruikers verbeterd.
Continue reading “Eenvoudig beheer van gebruikersrechten voor middelgrote en grote bedrijven”

Mapon paikantaa ympäristöystävällisen Ekopartnerit Turku Oy:n lavat!

Ekopartnerit Turku Oy on jätehuoltoyritys, joka pyrkii ohjaamaan yritystoiminnan jätteet hyötykäyttöön ja minimoimaan jätteiden loppusijoittamisen. Sen omistussuhteet jakautuvat seuraavasti: 49% on Lounais-Suomen jätehuollon omistuksessa ja 51% on Fortumin omistuksessa. Ekopartnerit tarjoaa yrityksille kierrätyspalvelua ja jätehuoltoa. Ekopartnereiden tarkoituksena on säästää luonnonvaroja asiakkaidensa materiaali- ja energiatehokkuutta parantamalla. Yritys toimii itse mahdollisimman turvallisesti ja ympäristön kannalta parasta käytäntöä soveltaen. Yritys on toiminut noin kymmenen vuotta, aiemmin eri nimellä. Työntekijöitä yrityksellä on noin 30. Ekopartnerit arvostavat vihreitä arvoja ja pyrkivät ympäristöystävällisyyteen ja mahdollisimman vihreisiin valintoihin. Ekopartnerit haluaa olla asiakkaan tavoitettavissa mahdollisimman nopeasti ja helposti. He pyrkivät aina palvelemaan asiakasta myös kiireellisellä aikataululla.

Tulevaisuudessa Ekopartnereiden tuottamalle palvelulle tulee olemaan paljon kysyntää, kun yritykset heräävät materiaalien kierrättämisen tärkeyteen. Ekopartnerit pyrkii kierrättämään materiaalia mahdollisimman paljon materiaalina, eikä polttamaan sitä.

Reijon työpäivät eivät koskaan ole täysin samanlaisia. Työhön kuuluu paljon erilaista, esimerkiksi jätehuoltopalveluiden myyntiä ja asiakastapaamisia. Asiakaskontakti on Ekopartnereille erityisen tärkeää ja he pyrkivät toteuttamaan asiakastapaamisia mahdollisimman paljon. Pirkola kuvaa työnsä parhaiksi puoliksi vapauden, vastuun, molemminpuolisen luottamuksen ja työporukan. Hän arvostaa sitä, että työnteko on vapaata eikä aikataulu ole minuutintarkkaa, kunhan työ tulee ajallaan tehtyä. Tällainen vaatii molemminpuolista luottamusta, josta Reijo puhuu kiitollisena. Hyvän työporukan ja -ympäristön merkitystä on varmaankin turhaa edes selittää. Työnteko maistuu paljon paremmalta mukavassa ympäristössä samanhenkisten ihmisten seurassa.

Maponin palvelu on ollut Ekopartnereilla käytössä nyt vähän alle vuoden. He paikantavat Maponilla omia vaihtolavojaan ja seuraavat, missä lavat ovat ja kuinka kauan. Tärkeimpänä Ekopartnereille Maponissa on siis tarkka paikannuspalvelu, joka helpottaa kalustonhallintaa huomattavasti. Reijo Pirkola kehuu Maponia erittäin hyvästä palvelusta.

Roadshow mukana OKRA -maatalousnäyttelyssä!

Heinäkuussa Roadshow jatkui ja suuntasi kohti Oripäätä ja OKRA -maatalousnäyttelyä! Näytteilleasettajia tapahtumassa oli tuhansia ja kävijöitä monia tuhansia lisää. Oli inspiroivaa päästä näkemään päivän aikana yritysten monta erilaista tapaa mainostaa, olla esillä ja myydä. Okraan sain ottaa avukseni oman siskoni. Tällöin tajusin taas yhden erittäin tärkeän seikan Maponissa. He tarjoavat minulle upean mahdollisuuden tehdä tätä työtä, mutta he tarjoavat mahdollisuuden myös muutamalle muulle siinä sivussa. Ystäväni ja siskoni ovat päässeet mukaan työpäiviini ja myös he saavat tästä arvokasta työkokemusta. Olen saanut tehdä Maponin Golf Roadshow -keikkoja yhdessä siskoni, ystäväni ja työtovereideni kanssa, enkä voisi olla tästä kiitollisempi.

Mapon Golf Roadshow Ikaalisten kirkkotorilla

Kesäkuun lopulla Roadshow rantautui Ikaalisten kirkkotorille. Siellä päivä alkoi aikaisin ennen kahdeksaa ja ihmisvirta oli jo ajoissa liikkeellä. Kovasti riitti puttalijoita ja tällä kertaa seuranani oli Maponin työntekijä Toni. On ihanan vaihtelevaa työskennellä eri ihmisten kanssa ja oppia samalla tuntemaan Maponin työporukkaa hieman paremmin. Oikein mukava perus toripäivä Maponin matkassa!

Maponin Golf Roadshow viihdytti Suomipop festarien aikaan Jyväskylässä!

Jyväskylässä meidät bongasi usea rempseä festariporukka, ohikulkijat, perheet ja ystävykset. Jes! Puttikisa ja hyvä musiikki viihdytti porukkaa ja pisteellämme kävi kova kuhina koko päivän! Päivän aikana pääsin myös käyttämään englannin kielitaitoani turistien kanssa. Eräs ohikulkija jopa lupasi tulla meitä taas uudelleen moikkaamaan, kun saavumme Jyväskylään uudelleen 27.7. Tästä sai paljon lisäpuhtia ottaa kontaktia uusiin ihmisiin, tehdä yhteyksiä ja odottaa innolla tulevaa. Ei unohdeta myöskään ukkosta ja kaatosadetta, jotka meidät yllättivät yhtäkkiä! Kamat litimärkänä kasaan ja jatkamaan matkaa. Vastoinkäymisistä voimaa ja seuraavana päivänä kuivattelin kamat taas uuteen uskoon kotipihalla! Päivän aikana sain jopa työtarjouksen, mutta Maponia en vaihda. Täällä on ihmisen hyvä olla: tehdä töitä rennolla, mutta motivoituneella otteella ja nauttia siitä, mitä saa tehdä. Päivään ja viikkoon mahtui taas paljon, kiitos Mapon!

Roadshow nähtiin myös Savonlinnan helteessä Oopperajuhlien aikaan!

Kun Tampere ja Lappeenranta oli käyty, oli seuraavana kohteena Savonlinnan satama Oopperajuhlien aikaan! Mukaani sain ottaa ystäväni ja saimme seuraksemme myös Maponin upean työntekijän Annikan! Houkuttelimme paljon puttaajia pisteellemme. Monia kiinnosti Maponin toiminta ja tapasimme monta ihanaa Oopperajuhlille suunnistavaa porukkaa, monta ihastuttavaa perhettä ja ystävystä. Parasta tässä Roadshow meiningissä on ehdottomasti uusien ihmisten tapaaminen. Ihmisiä on niin moneen lähtöön, enkä varmasti olisi näin montaa uutta, tuntematonta ja kiinnostavaa persoonaa tavannut ilman tätä kesätyötäni. En vain yksinkertaisesti keksi muuta sanottavaa, kuin sen, että tämä Roadshow viikko oli yksi kesäni parhaita viikkoja!

Roadshow jälleen Tampereen Keskustorilla!

Mapon Golf Roadshow rantautui jälleen kotikaupunkini Tampereen sykkeeseen. Paikkamme sijaitsi tällä kertaa eri puolella toria. Ihmisvirtaa oli miltei saman verran kuin viimeksikin ja tapasin monta mielenkiinoista ihmistä, joiden kanssa sain keskustella pitkät tovit. Erään koiranomistajan kanssa juttelimme koirien kaulapantoihin saatavista paikantimista ja kahden pysäköinninvalvojan kanssa pohdimme pitkät tovit digitaalisuutta ja sen merkitystä työelämässä nykypäivänä. Tämä toripäivä opetti minulle taas hieman lisää!