12 способов, как ваша семья может извлечь пользу, используя устройства для GPS-мониторинга

Самая важная причина приобрести устройство для GPS-мониторинга:

Безопасность вашей семьи.
В жизни нет ничего важнее вашей семьи. Любые дополнительные меры, которые можно предпринять, чтобы обеспечить ее безопасность, стоят того.

Continue reading “12 способов, как ваша семья может извлечь пользу, используя устройства для GPS-мониторинга”

Mapon and Tachogram to showcase the latest solutions at Telematics Conference SEEurope 2017

There’s a date you might want to put down on your calendar!

On September 28, Thursday in Bratislava, Slovakia, Mapon and Tachogram will be participating in Telematics Conference SEEurope 2017 – the only seminar in Southeast Europe comprehensively dedicated to vehicle telemetry.

 

Trust us, you don’t want to miss this!

 

A day might not seem like a lot, but it is indeed the perfect opportunity to learn more about our complete fleet management and GPS tracking solution, as well as our attractive white label offer. In addition to that we will present our latest product Tachogram – stand-alone digital tachograph data analysis solution – the product your clients have been waiting for!

Continue reading “Mapon and Tachogram to showcase the latest solutions at Telematics Conference SEEurope 2017”

12 veidi, kā Jūsu ģimene var gūt labumu no GPS izsekošanas ierīču lietošanas

No visiem iemesliem, lai iegūtu GPS izsekošanas ierīci, visnozīmīgākais varētu būt:

Jūsu ģimenes drošība.

Dzīvē nav nekā svarīgāka par Jūsu ģimeni. Jebkuri papildus pasākumi, kurus ir iespējams veikt, lai nodrošinātu to drošību, ir tā vērti.

Continue reading “12 veidi, kā Jūsu ģimene var gūt labumu no GPS izsekošanas ierīču lietošanas”

Mapon GO! Ko Jūsu uzņēmums no tā iegūs?

Mēs vienmēr meklējam jaunas produktu idejas, kas varētu nest papildus labumu priekšrocības mūsu klientiem un partneriem. Mapon GO ir šāda veida produkts, kas no mazas idejas pārauga par kaut ko daudz lielāku.

Mapon GO ir uzdevumu vadības papildinājums mūsu Mapon sistēmai. Tas atļaus Jums vadīt un uzraudzīt savus darbiniekus, kuriem ir iespējams viegli un nekavējoties saplānot un izsūtīt uzdevumus, viegli tos pārskatīt, kā arī bez grūtībām sekot līdzi statusa atjauninājumiem.

Continue reading “Mapon GO! Ko Jūsu uzņēmums no tā iegūs?”

Mapon tarjoaa Matkapatonki-blogistien reittitiedot ympäri Eurooppaa

Mapon tekee yhteistyötä Matkapatonki karavaanari-blogistipariskunnan kanssa ja tarjoaa heidän Euroopan matkan reittitiedot vapaasti seurattavaksi kaikille kiinnostuneille. Matkapatonkilaisten tarkoitus on tuottaa tietoa kaikille Eurooppaan suuntaaville karavaanareille, miten matkaan kannattaa varautua ja millaisilla aikatauluilla reissua kannattaa lähteä suunnittelemaan. He ylläpitävät blogia matkaltaan, jossa kertovat mitä matkan aikana tapahtuu, ottavat valokuvia ja ylläpitävät samalla omia sosiaalisen median kanaviaan.

Maponin avulla matkalaisten reittiä voi seurata verkon yli millä päätelaitteella tahansa. Paikannukseen käytetään Mapon BB akkupaikanninlaitetta, jonka pitkäkestoiset akut mahdollistavat pidempienkin reittien seurannan ilman jatkuvaa akkujen lataustarvetta ja silti näyttää tarkkaa reitti- ja sijaintitietoa. BB-laitteessa on IP65 luokitus, joten sen voi pitää auton sisällä tai ulkona. Voimakkaiden magneettien avulla laite pysyy kiinni vaikka ajoneuvon rungossa piilossa uteliailta vahingontekijöiltä.

Continue reading “Mapon tarjoaa Matkapatonki-blogistien reittitiedot ympäri Eurooppaa”

GPS izsekošana un autoparka vadības sistēma – vērtīga arī autonomas uzņēmumiem

GPS izsekošanas iekārtas un autoparka vadības sistēma ir viens no labākajiem veidiem, kā papildināt sava auto nomas uzņēmuma pakalpojumu kvalitāti un servisu.

Papildus tam, šādi risinājumi palīdzēs samazināt arī autoparka uzturēšanas izmaksas.

Kā tas viss strādā un kuras priekšrocības no GPS izsekošanas un vadības sistēmas ir vispiemērotākās auto nomas uzņēmumiem?

Saprotams, ka mūsdienu risinājumi piedāvā ļoti daudz iespējas, kas paredzētas dažādiem uzņēmumiem un to vajadzībām. Nomas auto uzņēmumi noteikti novērtēs iespēju sekot līdzi visam autoparkam, redzēt automašīnu atrašanās vietas, kā arī maršrutu vēsturi un braukšanas stilu.

Continue reading “GPS izsekošana un autoparka vadības sistēma – vērtīga arī autonomas uzņēmumiem”