Ajoneuvon varausjärjestelmän avulla säästät aikaa sekä kalustokustannuksia

Ihmiset usein ajattelevat, että on helppoa päättää, kuka yrityksessä voi käyttää vapaita yrityksen omistavia ajoneuvoa ja kuka ei. Hyvin usein työyhteisössä käy kuitenkin niin, että ihmisten aikataulut menevät osittain päällekkäin tai ovat jopa ristiriidassa keskenään. Tällöin kaikki ajoneuvot varataankin yhtäkkiä samaan aikaan tai jotain tiettyä ajoneuvoa varataan useammin kuin muita, jolloin varausjärjestelmä hallinta ei olekaan enää niin yksinkertaista. Tähän haasteeseen Mapon on kehittänyt ratkaisun nimeltä Ajoneuvon varausjärjestelmä.

Ajoneuvon varaukset mahdollistaa yrityksen ajoneuvojen helpon ja tehokkaan varausjärjestelmän hyödyntämisen ja näin tehostaa ajoneuvokohtaisen käytön tehokkuutta. Lisäksi järjestelmä sisältää kaksi osiosta – hallinnointipaneeli ja varauskalenteri. Hallinnointipaneelin avulla voit lisätä ja hallinnoida kaikkia ajoneuvoja, kun taas varauskalenterin avulla pystyt tarkastelemaan kaikkia varauksia ja luomaan uusia varauksia.

Mitä hyötyä siis ajoneuvojen varausjärjestelmästä on?

  1. Säästät aikaa ja vaivaa katsomalla, mitkä ajoneuvot ovat käytössä mihin aikaan ja kuinka kauan.
  2. Varausjärjestelmä suosittelee vapaita ajoneuvoja niiden ajomäärien perusteella. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että tietyillä ajoneuvoilla ajetaan liikaa suhteessa muuhun kalustoon.
  3. Voit asettaa ajomäärän tietyille ajoneuvoille tietyiksi ajanjaksoiksi. Tämä auttaa päätöksenteossa, tarvitseeko kalustoa lisätä tai jopa pienentää. Tämä on erittäin hyvä työkalu mm. yhteiskäyttö- tai vuokra-autokalustolle.

Kaluston omistajana voi olla haastavaa pysyä tietoisena siitä, kuinka paljon ajoneuvoja käytetään ja ovatko ne kaikki todellakin tarpeellisia. Asettamalla tietyn ajomäärärajan jokaiselle ajoneuvolle erikseen, pysyt tietoisena kalustosi todellisesta tarpeesta.

Tässä on apunasi myös erilliset värikoodit. Vihreä väri näyttää ajetun matkan varauksen aikana, kun taas punainen väri osoittaa matkan, joka on ajettu yli esiasetetun rajan.

Jos useita ajoneuvoja käytetään asetettujen kilometrirajojen yli, voi se olla merkki siitä, että kalustosi määrää on kasvatettava. Kuitenkin, jos yhtäkään autoa tai vain yksittäisiä autoja käytetään asetetun ajomäärän rajalla, se on todennäköinen merkki siitä, että ajoneuvoja on liikaa. Voitkin helposti pienentää kuluja ylläpidosta, polttoaineesta jne. vähentämällä ajoneuvojen määrää. On selvää, että ajoneuvojen määrän vähentäminen millaisesta kalustosta tahansa vähentää kokonaiskustannuksia – sadoista jopa tuhansiin euroihin per ajoneuvo per vuosi.

Tiimimme kertoo mielellään sinulle lisää, joten ota meihin yhteyttä tai testaa palvelua veloituksetta.

Varastettu palju saatiin takaisin Maponin avulla!

Julkaistu 26.10.2019.

Saimme iloisen tiedon asiakkaaltamme: Maponin avulla on saatu varastettu palju takaisin omistajalleen! Mapon paikantaa niin koneet, veneet ja autot, kuin myös paljutkin! Sovelluksesta asiakas näkee reaaliajassa paikantamansa kohteen sijainnit ja voi hyödyntää tätä muun muassa varkauden turvana tai laskutuksessa – kuten Jari Aalto tekee.

Continue reading “Varastettu palju saatiin takaisin Maponin avulla!”

12 tapaa hyödyntää Mapon palvelua perheen kesken

Vaikka Mapon-palvelun hankkimiseen on monia syitä, yksi syy voi olla perheesi turvallisuus. Jokapäiväinen kehitystyömme palvelee hyvää tarkoitusta – varmistamme läheisten turvallisuuden.

Lasten paikantaminen ei ole suunniteltu loukkaamaan lasten yksityisyyttä, vaan auttamaan lisäämään turvallisuutta. Ei ole parempaa tunnetta kuin tietää, että kaikki perheenjäsenesi ovat turvassa. Lasten paikannuslaitteiden avulla olet vähemmän huolissasi, ja sinulla on myös enemmän aikaa rentoutua.

Lasten paikannuslaitteet ovat nykyään entistä suositumpia. Maponilla on fantastiset tuotteet ja palvelut paikantamiseen! Jos sinulla olisi mahdollisuus parantaa perheesi turvallisuutta yksinkertaisella ratkaisulla, miksi et kokeilisi sitä?

Mapon haluaa lisätä perheen turvallisuutta ja tähän liittyen olemme listanneet 12 ajatuksia herättävää näkökulmaa.

Continue reading “12 tapaa hyödyntää Mapon palvelua perheen kesken”

5 oplossingen om de veiligheid van uw vloot te verbeteren

hoe uw vloot veiliger te maken?

Verkeersveiligheid wordt beïnvloed door zowel het weer en het onderhoud, de gewoonten van de bestuurder en de technische staat van de voertuigen. De onderwerpen veilig rijden (rijgedrag) en fleet management zijn de afgelopen jaren zeer populair geworden. In sommige landen ontvangen transportbedrijven zelfs onderscheidingen voor ontwikkeling en het toepassen van veilige rij- en fleet management praktijken. Maar hoe kan een bedrijf zijn vlootveiligheid precies verbeteren? Hier zijn enkele van de oplossingen die onze klanten hebben geholpen om dat te doen! Continue reading “5 oplossingen om de veiligheid van uw vloot te verbeteren”

Tacho Hotel – автономное решение для размещения большого количества карт тахографа

Если твоя компания предоставляет услуги дистанционного скачивания данных цифрового тахографа, то тебе известно, насколько трудно содержать все карты тахографа в порядке и так, чтобы они были постоянно доступны. Хранение смарт-карт в офисах клиентов и обеспечение их круглосуточной доступности может стать проблемой. Точно так же ты можешь запросто погрузиться в хаос кабелей и считывающих устройств, если будешь хранить десятки или сотни карт в своем офисе. К счастью, есть решение, позволяющее избежать таких ситуаций – автономный отель для карт тахографа с функцией дистанционного скачивания, или, как мы его называем, Tacho Hotel

Continue reading “Tacho Hotel – автономное решение для размещения большого количества карт тахографа”