Tööaja jälgimine Maponiga: säästa kõigi asjaosaliste aega

Kui sinu ettevõte otsib lihtsat viisi töötajate tööviljakuse parandamiseks, aruandluse järgmisele tasemele viimiseks ja ettevõttesisese läbipaistvuse suurendamiseks, oled jõudnud õigesse kohta. Mapon pakub Tööaja arvestit – intuitiivset aja jälgimise lahendust, mis just seda teeb. Selles artiklis tutvustame funktsioone ja eeliseid, mida see võib sinu asutusele pakkuda.

Lihtsustatud töötajate haldus

Juhi töö üheks kõige olulisemaks aspektiks on töötajate teatud tööviljakustaseme tagamine. Üks võimalus selleks on paluda töötajatel jälgida tööaega.

Töötajate jaoks pakub Tööaja arvesti lihtsat võimalust rakenduse abil aja jälgimiseks, juhtide jaoks aga võimalust jälgida oma töötajate töötunde. Nad saavad hetkeolukorrast kokkuvõtte või uurida asja vajadusel lähemalt. Maponi veebiplatvormil pääseb juht juurde järgmisele kahele jaotisele.

1)    Ülevaade – kuvab iga töötaja töötunnid päevas, kogu tööaja ja pausid kuu jooksul. Töötajad saavad ka kirjeid muuta, mis kuvatakse seejärel juhtidele ülevaatamiseks punaste täppidena.

2)    Jälgitud ajad – näitab kõiki salvestatud andmeid valitud kuu kohta üksikasjalikumalt, näiteks olekut (nt sõitmine, paus, töötamine), algus – ja lõpuaadressi; võimaldab seotud kliendi, projekti ja töötaja järgi andmeid filtreerida.

Lisaks sellele arvutatakse skoor, et paremini mõista, millised töötajad töötavad liiga palju või mitte piisavalt. Skoorid põhinevad ettevõtte määratud kohandatud protsentidel ja jäävad vahemikku A (parim) kuni G (halvim). Näiteks saab juht valida skoori B läveks 80–90%, mis tähendab, et kui töötaja on töötanud 87% nõutud ajast, saab ta skooriks B. Need skoorid on seotud iga töötaja kõrval kuvatavate värvidega (astmik rohelisest punaseni), andes juhile kiiresti ülevaate meeskonna olukorrast.

Kuvatõmmis Maponi platvormil avatud ajajälgimislahendusest Tööaja arvesti, kus kuvatakse iga töötaja igakuised töötunnid, kus täisvahetused on esile tõstetud roheliselt ja osalised vahetused on kuvatud kollaselt ning punaselt.
Tööaja arvesti andmete ülevaade Maponi platvormil, kus täisvahetused on esile tõstetud roheliselt ja osalised vahetused on kuvatud kollaselt ning punaselt.

Intuitiivsed andmed juhtidele, raamatupidajatele ja töötajatele

Tööaja arvesti tagab, et täpsed andmed on alati kättesaadavad kõigile igapäevaste protsessidega seotud osapooltele – juhtidele, töötajatele ja raamatupidajatele. Usaldusväärse teabe abil saavad juhid hinnata töötajate tulemuslikkust, optimeerida ressursse ja lähtuda otsuste tegemisel andmetest. Töötajad saavad jälgida oma palgaarvutusi ja raamatupidajad saavad neid arvutusi täpselt teha, vähendades vigade ohtu.

Andmeid saab eksportida ja analüüsida ka väljaspool Tööaja arvestit, näiteks üles laadida ettevõtte raamatupidamissüsteemi. Lisaks, kui ettevõte osutab teenuseid ja jälgitud aega tuleb arveldamiseks klientide ning projektide järgi kategoriseerida, näitab Tööaja arvesti täpset töötundide arvu.

Meie ajajälgimislahendus suurendab ka ettevõttesisest läbipaistvust ja parandab töötajate vastutustunnet. Töötajad on motiveeritud oma töötunde täpselt logima, et tagada õige palga saamine. Tööaja arvesti kasutajasõbralik liides ja mobiilirakenduse hõlbustusfunktsioonid muudavad selle protsessi kiireks ning mugavaks.

Sinu ettevõtte jaoks kohandatav aja jälgimine

Tööaja arvesti üks kõige väärtuslikumaid aspekte see, et saad seda oma vajaduste järgi kohandada. Juhid saavad hõlpsaks andmete kogumiseks määrata tööpäevad ja – tunnid. Kui sul on vaja jälgida kindlaid tegevusi, pakub Tööaja arvesti võimalust luua kohandatud piiramatuid tööolekuid, mis näitavad, kas tegevust loetakse tulemuslikuks või mitte. Lisaks saavad juhid julgustada töötajaid rakendust kasutama, luues tõuketeate, mis tuletab neile meelde kindlal ajal vahetust alustada ja lõpetada.

Kuvatõmmis Maponi platvormil avatud ajajälgimislahendusest Tööaja arvesti, kus kuvatakse seadete jaotis, kus juhid saavad luua kohandatud tööolekuid.
Tööaja arvesti seaded koos võimalusega luua kohandatud tööolekuid, muutes aja jälgimise lihtsamaks.

Kasuta võimalust oma igapäevaseid toiminguid lihtsustada ja Maponi abil tööaega jälgida! Võta ühendust meie meeskonnaga, et saada lisateavet meie lahenduste ja selle kohta, kuidas need aitavad sul aega ning ressursse säästa!

CategoriesET