Darba laika uzskaite ar Mapon: ietaupi resursus visiem lietotājiem

Ja tavs uzņēmums meklē vienkāršu veidu, kā uzlabot darbinieku produktivitāti, apkopot nepieciešamos darba laika datus un veicināt informācijas caurspīdīgumu, esi nonācis īstajā vietā. Mapon piedāvā intuitīvu darba laika uzskaites risinājumu, kas nodrošina visu augstāk minēto un vēl. Turpini lasīt, lai uzzinātu par funkcijām un priekšrocībām, ko tas var sniegt tavam autoparkam.

Vienkārša darbinieku pārvaldība

Viens no svarīgākajiem menedžera darba pienākumiem ir nodrošināt, ka darbinieki sasniedz noteiktu produktivitātes līmeni. Viens no veidiem, kā to izdarīt, ir lūgt darbiniekiem sekot līdzi darba stundām.

Risinājums darbiniekiem nodrošina vienkāršu darba laika uzskaiti, izmantojot lietotni, savukārt menedžeriem – iespēju sekot līdzi padoto nostrādātajām stundām. Platformā var redzēt kopsavilkumu par pašreizējo situāciju vai, ja nepieciešams, apskatīt datus sīkāk. Mapon tīmekļa platformā pieejamas divas sadaļas:

  1. Pārskats – ataino katra darbinieka dienā nostrādātās stundas, kopējo darba laiku un pārtraukumus mēnesī. Darbiniekiem ir iespēja rediģēt esošos ierakstus, kas pēc tam menedžeriem parādīsies kā sarkani punkti. Labojumus menedžeris var apstiprināt vai noraidīt.
  1. Uzskaitītie laiki – detalizētāk parāda visus datus par izvēlēto mēnesi, piemēram, statusu (braukšana, pārtraukums, darbs), sākuma un beigu adresi; sniedz iespēju filtrēt datus pēc klienta, projekta un darbinieka. 

Turklāt, lai labāk saprastu, kuri darbinieki strādā par daudz vai par maz, tiek aprēķināts rezultāta novērtējums. Vērtējums var būt no  A (labākais) līdz G (sliktākais), un tā pamatā ir uzņēmuma uzstādīti procenti no pilnās darba maiņas. Piemēram, vadītājs var izvēlēties diapazonu no 80% līdz 90% vērtējumam B, kas nozīmē, ka, ja darbinieks ir nostrādājis 87% no darba laika, viņš saņems vērtējumu B. Rezultāti ir iekrāsoti dažādās krāsās (no zaļas līdz sarkanai), kas parādās katra darbinieka datu rindā, ļaujot vadītājam ar vienu skatienu uzzināt situāciju komandā.

Mapon platformas ekrānuzņēmums ar risinājumu Darba laiks, kurā redzamas katra darbinieka mēneša darba stundas ar zaļā krāsā iezīmētām pilnajām maiņām un dzeltenā un sarkanā krāsā iezīmētām daļējām maiņām.
Darba laika datu pārskats Mapon platformā, kurā pilnas maiņas ir iezīmētas zaļā krāsā, bet daļējas maiņas – dzeltenā un sarkanā krāsā.

Intuitīvi dati vadītājiem, grāmatvežiem un darbiniekiem

Darba laika risinājums nodrošina, ka visām ikdienas procesos iesaistītajām pusēm – vadītājiem, darbiniekiem un grāmatvežiem – ir vienmēr pieejami precīzi dati. Izmantojot uzticamu informāciju, vadītāji var novērtēt darbinieku sniegumu, optimizēt resursus un pieņemt datos balstītus lēmumus. Savukārt, darbinieki var sekot līdzi algas aprēķiniem, bet grāmatveži var precīzi veikt šos aprēķinus, samazinot kļūdu risku. 

Datus var arī eksportēt un analizēt ārpus risinājuma vides, piemēram, augšupielādēt uzņēmuma grāmatvedības sistēmā. Turklāt, ja uzņēmums sniedz pakalpojumus un dala kopējo stundu skaitu pa klientiem vai projektiem, Mapon nodrošina precīzu darba stundu sadalījumu šajās kategorijās, lai atvieglotu rēķinu izrakstīšanu.

Mūsu darba laika uzskaites risinājums veicina uzņēmuma procesu caurspīdīgumu un mudina darbiniekus uz atbildīgu rīcību. Darbinieki ir motivēti precīzi reģistrēt savas stundas, lai viņiem pienācīgi samaksātu. Kā arī lietotnes vide ir lietotājam draudzīga un vienmēr pieejama, kas padara darba laika reģistrēšanu ātru un ērtu.

Pielāgojama laika uzskaite tavam uzņēmumam

Visbeidzot, viens no vērtīgākajiem risinājuma aspektiem ir tā pielāgošana savām vajadzībām. Vadītājiem ir iespēja norādīt, kuras dienas un stundas ir uzskatāmas par darba periodiem, lai atvieglotu datu apkopošanu. Kā arī, ja ir nepieciešamība izsekot konkrētas darbības, pastāv opcija izveidot neierobežotu daudzumu ar pielāgotiem darba statusiem un norādīt, vai tie tiek uzskatīti par produktīviem, vai nē. Turklāt vadītāji var mudināt darbiniekus izmantot lietotni, aktivizējot paziņojumus, kas atgādina sākt un pabeigt maiņu noteiktā laikā.

Ekrānuzņēmums no Mapon risinājuma Worktime iestatījumu sadaļas, kurā vadītāji var izveidot pielāgotus darba statusus.
Darba laika risinājuma iestatījumi ar iespēju izveidot pielāgotus darba statusus, lai atvieglotu stundu uzskaiti.

Atvieglo ikdienas darbu un seko līdzi nostrādātajam laikam ar Mapon! Sazinies ar mūsu komandu, lai uzzinātu vairāk par risinājumiem un to, kā tie var palīdzēt ietaupīt laiku un resursus!