Mapon-kesäni – Kiitos Mapon Finland Oy!

Mun Mapon-kesäni alkaa olemaan nyt lopuillaan. Kaikki alkoi alkuvuodesta, kun bongasin Maponin kesätyöilmoituksen Facebookista. Tartuin tuumasta toimeen ja kirjoittelin hakemuksen menemään. Sosiaalista mediaa en ole koskaan tehnyt virallisesti, mutta peruskanavat olivat ennestään tuttuja. Maponin toimiala oli itselleni alkuun aivan tuntematon, mutta kyllä siitäkin pääsin oppimaan hieman perusteita. Työtehtäviini kuuluivat pääosassa asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tapaamiset ja niistä juttujen kirjoittelu tänne blogiin sekä Mapon Golf Roadshow’n pyörittäminen. Kesääni mahtui monia tapaamisia, kymmeniä eri kaupunkeja ja tuhansia ajettuja kilometrejä! Kesääni mahtui iloa, oppimista, kokemuksia ja pari hankaluuttakin. Työnteon ohessa sain nähdä monta Suomen kaupunkia ja pääsin jopa vierailemaan Maponin pääkonttorilla Latviassa saakka.

Tein ensimmäistä kertaa elämässäni etätyötä ja todella itsenäistä sellaista. Jos mahdollista, suosittelen kaikkia nuoria kokeilemaan jotain todella itsenäistä ja omatoimista työtä, edes vähän aikaa. Kokemus on taatusti opettavainen, kuten minulla! Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä, sen sain oppia. Tapaamiset yrittäjien ja asiakkaiden kanssa avasivat silmiäni työelämästä sekä sen tarjoamista haasteista ja mahdollisuuksista.

Maponin porukka oli aivan mahtava ja oli ilo päästä tutustumaan heihin kaikkiin! Minua kannustettiin ja tsempattiin työssäni. Minut otettiin avosylin vastaan ja tunsin oloni tervetulleeksi sekä mukavaksi kuuluessani porukkaan. Mapon on yrityksenä todella kiinnostava ja uskon että Maponin palvelun kysyntä vain jatkaa kasvuaan tulevaisuudessa.

Maponille haluan välittää loputtomat kiitokset tästä mahdollisuudesta. Sain tehdä töitä sekä yksin, että ihmisten kanssa. Pääsin suoraan työelämän ytimeen ja sisäistin monia asioita aivan uudesta näkökulmasta kuin ennen.  Kiitokset myös kaikille tapaamilleni asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Teiltä opin työelämän peruspilareista ja yrittäjyydestä paljon uutta. Mapon-kesäni oli huikea!

Leave a Reply