Bertschi AG, naudodama Mapon sprendimus, gerina vairuotojų mokymą ir tiekimo grandinės matomumą

Transporto ir logistikos įmonės visame pasaulyje deda daug pastangų, kad jų transporto priemonių parkai būtų saugesni ir efektyvesni, taip pat kad padidėtų tiekimo grandinės matomumas. Pastebime, kad vis daugiau įmonių renkasi naudoti transporto priemonių parko valdymo sprendimus, kad pagerintų tiek transporto priemonių parko saugą, tiek apskritai vidaus veiklą. Štai kaip mūsų parko valdymo platforma padėjo Bertschi AG – Europos intermodalinio cheminių medžiagų vežimo rinkos lyderei – laikytis savo šūkio Sustok, jei kyla rizika.

Pramonės šaka, kurioje reikia užtikrinti ypatingą saugą

Bertschi AG specializuojasi skysčių ir sausų birių produktų, skirtų chemijos pramonei, logistikos paslaugomis. Šiandien bendrovė yra Europos intermodalinio cheminių medžiagų vežimo geležinkeliais, keliais ir vandeniu rinkos lyderė, taip pat užėmė pirmaujančią poziciją pasaulinių ISO cisternų vežimo ir pridėtinės vertės logistikos paslaugų srityje. Bertschi AG turi 1100 sunkvežimių, kurie pristato krovinius į šimtus vietų visoje Europoje.

Kaip teigia Paula Sanchez Sobrini, Bertschi AG procesų pertvarkymo ir skaitmeninimo projektų vadovė,

Matomumas visada yra pagrindinis iššūkis teikiant patikimas logistikos paslaugas. Tik turėdami pakankamai ir tikslios informacijos apie esamą transporto būklę, galite efektyviai planuoti ir taip pagerinti paslaugų kokybę.“

Norėdama turėti aiškius duomenis apie savo transporto priemonių parką ir priemonę, kuri padėtų įmonei gerinti vairuotojų darbą, Bertschi AG nusprendė ieškoti savo poreikius atitinkančios transporto priemonių parko valdymo paslaugos.

Bandomasis projektas su patronuojamąja bendrovės įmone Suomijoje

Bertschi AG turi patronuojamųjų įmonių 38 šalyse, o Bertschi Finland buvo ta, kuri supažindino Šveicarijoje įsikūrusios būstinės komandą su Mapon. Patronuojamoji įmonė beveik metus bandė mūsų sprendimus, o po to nusprendė tęsti bandymus dar vienerius metus – šį kartą Mapon komanda taip pat dalyvavo kuriant kai kurias specialiai Bertschi AG poreikiams pritaikytas funkcijas.

Išbandę platformą vienerius metus, suvokėme Mapon potencialą ir nusprendėme tęsti testavimo laikotarpį. Paslaugų kokybė, taip pat lengvas ir aiškus bendradarbiavimas su įmone buvo lemiamas veiksnys priimant sprendimą visuose Bertschi AG sunkvežimiuose įrengti Mapon,

– paaiškina Paula Sanchez Sobrini.

Nuotrauka su kai kuriais Bertschi sunkvežimiais

Žingsnis link verslo operacijų optimizavimo ir individualaus vairuotojų mokymo

Pasak Paulos Sanchez Sobrini, Bertschi AG naudoja daugelį Mapon sprendimų – nuo GPS sekimo iki vairuotojų elgsenos stebėjimo, kuris, pasak Paulos Sanchez Sobrini, yra viena naudingiausių funkcijų įmonei.

„Naudodamiesi Mapon galime optimizuoti savo klientų užsakymų išsiuntimą, todėl galime pasiūlyti tikslų ir patikimą atvykimo laiką“, – sako Bertschi AG atstovas. „Kitas iššūkis, su kuriuo galime susidoroti naudodamiesi Mapon, yra saugumo kelyje gerinimas.

Atsižvelgdami į vairuotojų elgsenos parametrus, galime mūsų rengiamus elgesiu pagrįstus saugos mokymus (BBS) orientuoti konkrečiai pagal kiekvieno vairuotojo poreikius. Siūlydami individualų mokymą, orientuotą į pagrindines tobulintinas sritis (pvz., sklandų ir efektyvų vairavimą ir pan.), galime užtikrinti, kad eismo įvykių skaičius sumažėtų iki minimumo,“

– priduria ji.

Patogi platforma ir klientų aptarnavimas

Kalbėdama apie bendradarbiavimą su Mapon, Paula Sanchez Sobrini atkreipia dėmesį į tai, kad mūsų platformą patogu naudoti kartu su klientų aptarnavimu.

Greita reakcija į bet kokius nepatogumus, taip pat Mapon noras padėti Bertschi AG pasiekti savo tikslus neabejotinai yra vertingiausias visos paslaugos aspektas.

Naudotojui patogi ne tik Mapon platforma, bet ir už jos dirbantys žmonės. Įmonės darbuotojai yra profesionalūs, patikimi ir atviri naujoms idėjoms bei projektams,“– sako ji.

Mapon siūlo transporto priemonių parko valdymo ir išteklių stebėjimo sprendimus pagal kiekvieną verslo poreikį. Jei nori sužinoti, ką mūsų komanda gali padaryti tavo įmonės labui, susisiek su mumis bet kuriuo metu!

CategoriesLT