Metsänkorjuu Pulkkinen Oy hyödyntää Maponia autokaluston seurannassa ja huollossa!

Haastattelin Seppo Pulkkista Metsänkorjuu Pulkkinen Oy:ltä. Hän omistaa yrityksen veljensä kanssa. Metsänkorjuu Pulkkinen tarjoaa nimensä mukaisesti kokonaisvaltaista metsänkorjuupalvelua asiakkaiden tarpeiden mukaan. Metsänkorjuu Pulkkinen Oy on perheyritys. “Olen vähän niinkuin kasvanut tähän”, Seppo Pulkkinen kertoo. Hän on isänsä mukana lähtenyt alalle, mutta oma kiinnostus alaan on kuitenkin suurin pohja yrittäjyydelle. Myös Pulkkisen halu hallita omaa tekemistään sopii yrittäjyyteen, kuin nenä päähän. Yritys on perustettu vuonna 1987 ja se työllistää 18 työntekijää yrittäjät mukaanlukien.

“Parasta työssäni on vapaus. Saan tehdä haluamaani työtä siten, miten itse haluan sitä tehdä”, Pulkkinen vastaa kysymykseeni. “Tavallisia” työpäiviä voi viikossa olla ehkä yksi tai kaksi, mutta muuten työpäivät ovat melko vaihtelevia. Metsänkorjuu Pulkkinen haluaa tarjota erittäin joustavaa palvelua, joten siksi päivien kulkukin on joustavaa. Pulkkinen hoitaa monia juoksevia asioita tai yllättäviä asioita työpäivien aikana. Metsänkorjuu Pulkkinen on yrityksenä tehokas ja nopea reagoimaan muutoksiin. Toimintatapoja ja työkalustoa pyritään päivittämään aika ajoin.

“Yrittäjyydessä hankalinta on taloudenhallinta ja se, että aina pystyisi tekemään mahdollisimman hyvää tulosta. Vastapainona on tekemisen ilo. Hyvän olon ja onnistumisen tunteet ovat yrittäjyyden parhaita puolia”, Pulkkinen avaa kokemuksiaan yrittäjänä. Yrityksen tulevaisuus näyttää valoisalta ja sillä on erinomaiset mahdollisuudet tehdä hyvää tulosta.

Työnantajana Pulkkinen arvostaa työntekijässä avointa asennetta ja ahkeraa otetta työhön. Kiinnostus tekemiseen on kaiken A ja O. Yrittäjälle tärkeiksi ominaisuuksiksi lukeutuu Pulkkisen mukaan antaumus, avoimuus, innostuneisuus ja motivaatio. Kun tekee työnsä antaumuksella, saa aikaan hyvää tulosta. Yrittäjänä avoimuus on äärettömän tärkeää – pitää uskaltaa kokeilla jotain uutta. Innostus ja motivaatio omaan työhön on perusta kaikelle. Työnsä jaksaa tehdä hyvin, jos on oikeasti kiinnostunut tekemästään ja motivaatio työntekoon ja menestymiseen löytyy. Viimeisenä ja yhtenä tärkeimmistä: Optimistinen asenne!

Metsänkorjuu Pulkkinen Oy on ottanut Maponin paikantimet käyttöön noin kaksi vuotta sitten. He ovat olleet pääsääntöisesti oikein tyytyväisiä. “Erittäin hyvä palvelu, jossa on hinta kohdallaan”, Pulkkinen tiivistää. Yritykselle Maponin tärkeimmät ominaisuudet ovat automaattiset ajopäiväkirjat sekä autokaluston seuranta ja autokaluston huoltotarpeiden seuranta.

Leave a Reply