Registrering af arbejdstid med Mapon – tidsbesparende for alle involverede

Hvis din virksomhed er på udkig efter en enkel metode til at øge medarbejdernes produktivitet, opnå rapportering på næste niveau og forbedre den interne gennemsigtighed, er du kommet til det rette sted. Mapon tilbyder en løsning ved navn Worktime – en intuitiv tidsregistreringsløsning, der kan netop disse ting. I denne artikel fortæller vi dig om de funktioner og fordele, din flåde kan opnå med denne løsning.

Medarbejderadministration gjort nemt

Et af de vigtigste aspekter af en leders job er at sikre, at medarbejderne opretholder en vis produktivitet. En måde at gøre det på er at bede medarbejderne om at registrere deres arbejdstid.

Worktime giver medarbejdere adgang til nem tidsregistrering ved hjælp af en app, mens ledere får mulighed for at følge deres medarbejderes arbejdstid. På den måde kan de skabe sig overblik over den aktuelle situation – og grave dybere, når det er nødvendigt. På Mapons webplatform har lederen adgang til to sektioner:

  1. Oversigt – viser hver medarbejders daglige arbejdstid og samlede arbejdstid og pauser i løbet af en måned. Medarbejderne kan også redigere de registrerede data, som derefter markeres med røde prikker, så lederne kan gennemgå dem.
  2. Registrerede tider – viser alle registrerede data mere detaljeret for den valgte måned, herunder status (f.eks. køretid, hviletid, andet arbejde) samt start- og slutadresse og giver mulighed for datafiltrering efter klient, projekt og medarbejder.

For bedre at kunne forstå, hvilke medarbejdere der arbejder for meget eller for lidt, udregnes der desuden en score. Scorerne er baseret på brugerdefinerede procentsatser fastsat af virksomheden og går fra A (bedst) til G (dårligst). Lederen kan f.eks. vælge et interval fra 80-90 % for scoren B, hvilket betyder, at hvis medarbejderen har arbejdet 87 % af den krævede tid, får vedkommende scoren B. Disse scores er knyttet til farver, der vises ved siden af hver medarbejder (en farveskala fra grøn til rød), så lederen kan få et indtryk af teamets præstation med et enkelt blik.

Et skærmbillede af tidsregistreringsløsningen Worktime, der er åbnet på Mapon-platformen. Man ser den månedlige arbejdstid for hver medarbejder, og fulde vagter er markeret med grønt, delvise vagter med gult og rødt.
Oversigt over arbejdstidsdata i Worktime-løsningen på Mapon-platformen, hvor fulde vagter er markeret med grønt, og delvise vagter med gult og rødt.

Intuitive data til ledere, bogholdere og medarbejdere

Worktime sikrer, at der altid er præcise data tilgængelige for alle interessenter, som er involveret i de daglige processer – ledere, medarbejdere og bogholdere. Ved hjælp af pålidelig information kan ledere evaluere medarbejdernes præstationer, optimere ressourcerne og træffe databaserede beslutninger. Medarbejderne kan følge med i deres lønberegninger, og bogholderiet kan foretage disse beregninger præcist, hvilket reducerer risikoen for fejl.

Dataene kan også eksporteres og analyseres uden for Worktime, for eksempel ved at uploade dem til virksomhedens regnskabssystem. Hvis virksomheden leverer tjenesteydelser, og den registrerede tid skal fordeles på kunder og projekter med henblik på fakturering, oplyser Worktime desuden det præcise antal arbejdstimer brugt til en opgave.

Endelig fremmer vores tidsregistreringsløsning gennemsigtigheden i virksomheden og øger medarbejdernes ansvarlighed. Medarbejderne bliver motiveret til at registrere deres arbejdstid nøjagtigt for at sikre, at de får den korrekte løn. Worktimes brugervenlige grænseflade og mobilappens tilgængelighed gør denne proces hurtig og praktisk.

Tidsregistrering, der kan tilpasses din virksomhed

Endelig er et af de mest værdifulde aspekter ved Worktime, at du kan skræddersy løsningen til dine behov. Ledere kan angive arbejdsdage og -tider, så det er nemt at indsamle data. Hvis du har brug for at registrere bestemte aktiviteter, giver Worktime mulighed for at oprette et ubegrænset antal brugerdefinerede arbejdsstatusser med angivelse af, om aktiviteten betragtes som produktiv eller ikke. Desuden kan ledere opfordre medarbejderne til at bruge appen ved at opsætte en push-meddelelse, der minder dem om at starte og afslutte en vagt på et bestemt tidspunkt.

Indstillingerne for Worktime, hvor man ser muligheden for at oprette brugerdefinerede arbejdsstatusser, som letter tidsregistreringen.

Benyt lejligheden til at forenkle din daglige drift og registrere arbejdstid med Mapon! Kontakt vores team for at få mere at vide om vores løsninger, og hvordan de kan hjælpe dig med at spare tid og ressourcer!

CategoriesDK