Vervo: uzticama un efektīva kravu pārvadāšana ar Mapon

Kravu pārvadāšanas uzņēmums Vervo izmanto Mapon pakalpojumus jau no 2020. gada, lai vieglāk pārvaldītu piegādes procesus. Rezultātā Vervo klienti var būt pārliecinātāki par savas kravas drošību un labāk rēķināties ar piegādes laikiem. Turpini lasīt, lai uzzinātu, kurus Mapon risinājumus ir izvēlējies Vervo!

Kravas pārvaldība

Šobrīd paša Vervo autoparkā ir 7 kravas automašīnas un strādā 7 šoferi. Paralēli Vervo darbojas kā koordinators piegādes pakalpojumu nodrošināšanā, izmantojot arī citus autoparkus. Lai efektīvi plānotu piegādes laikus un veidotu veiksmīgāku sadarbību ar šoferiem, Vervo izmanto GPS izsekošanas risinājumu

GPS risinājums parāda kravas atrašanās vietu reāllaikā, tādējādi platformā ir redzams, cik kilometri ir palikuši līdz izkraušanas vietai. Autoparka menedžeris Aleksandrs arī izceļ iespēju nodrošināt klientam reāllaika datus:

“Kad klientam ir kāda ļoti svarīga krava, un viņš prasa GPS lokāciju, mēs varam to nosūtīt, lai viņš zina, kur mašīna atrodas un cik tālu tā ir no klienta.”


Vervo arī seko līdzi degvielas patēriņam, lai pārliecinātos, ka krava tiks laicīgi nogādāta galamērķī un nebūs nepieciešams apstāties benzīntankā. Bieži vien, paši šoferi lūdz dalīties ar iztērētās degvielas datiem, lai pirms piegādes varētu saplānot savu laiku un saprastu, kad labāk veikt uzpildi.

Šoferu pārvaldība

Ņemot vērā, ka Vervo pārstāv transporta un loģistikas nozari, viens no vērtīgākajiem risinājumiem viņiem ir attālinātā tahogrāfa lejupielāde. Aleksandrs stāsta, ka risinājums atvieglo atskaišu gatavošanu, jo apkopotie dati parāda šoferu nostrādāto laiku, atlikušās darba stundas nedēļā un valstis, kurās šoferi ir bijuši izvēlētajā periodā. Platformā arī ir redzams dienu skaits kopš pēdējās šofera kartes lejupielādes, tās derīguma termiņš un nākamais tahogrāfa kalibrēšanas datums.

Papildus tahogrāfa datiem, uzņēmums izmanto šoferu aktivitāšu atskaiti, kurā redzami katra šofera nobrauktie kilometri, kopējais braukšanas laiks, maksimālais ātrums, apstāšanās vietu skaits un ilgums izvēlētajā periodā. Mapon platformā lielu daļu atskaišu ir arī iespējams ieplānot, lai tās ģenerējas automātiski pēc konkrēta perioda.

Mapon platformas autovadītāju kopsavilkuma atskaite, kurā attēloti katra šofera nobrauktie kilometri, kopējais braukšanas laiks, maksimālais ātrums, apstāšanās vietu skaits un ilgums mēnesī.
Kopsavilkums par galvenajiem autovadītāju datiem mēneša griezumā.

Sarunu noslēdzām ar jautājumu par uzņēmuma vispārīgo pieredzi ar Mapon. Aleksandrs atzina, ka Mapon platforma un lietotne ļoti noder autoparka pārvaldīšanā.

“Esmu redzējis visādas aplikācijas, bet pa visu laiku Mapon ir bijusi labākā. Mapon ir vairāk funkcijas. Uz doto brīdi, es labāku aplikāciju neesmu redzējis,” pauž autoparka menedžeris Aleksandrs.


Atvieglo ikdienas darbu un seko līdzi savai kravai ar Mapon! Sazinies ar mūsu komandu, lai uzzinātu vairāk par to, kā Mapon risinājumi var palīdzēt ietaupīt laiku un resursus.

CategoriesLV